HUR-KUNTOSALI JA HUR-KUNTOILU

HUR-kuntoilu

HUR KUNTOILU

HUR-kuntosalilaitteet ovat älykkäitä laitteita, jotka ohjaavat kuntoiluasi. Ne lisäävät automaattisesti vastuksia ja kertovat montako toistoa ja sarjaa sinun pitää tehdä. Laitteet myös seuraavat harjoittelua ja säätävät vastustasoja automaattisesti ylöspäin kunnon kehittyessä. Kunnon kehittymistä voit halutessasi seurata tietokoneen näytöltä. Laitteita voi käyttää myös ilman ÄLY-ohjausta.

HUR-kuntosalilaitteilla harjoittelu sopii aloittelijoista edistyneempiin kuntoilijoihin, iästä ja toimintakyvystä riippumatta. Vain 30 min. harjoittelu oikealla vastuksella, lepotasoilla ja toistomäärällä takaa erittäin tehokkaan tuloksen ja siksi HUR-harjoittelu sopii hyvin kiireiseen arkeenkin.

Harjoittelun lähtökohtana on, että suorittamalla yksittäinen sarja laitteella ja siirtymällä laitteesta toiseen on tutkimusten mukaan todettu olevan tehokas ja noudattaa lisäksi nykyistä fyysistä aktiivisuutta ja yleistä terveyttä koskevia suosituksia. Automaation ansioista se tekee harjoittelun seurannasta ja itse harjoittelusta helppoa, miellyttävämpää ja ennen kaikkea tehokkaampaa.

KUINKA HUR-KUNTOILU TOIMII?

 1. Halutessaan asiakas voi käyttää laitteita manuaalisesti tai perusohjelman avulla. Tämä sisältyy Movetin asiakkuuden hintaan. Huomioithan perusohjelmalla harjoitellessasi, ettei edistymisestäsi tule seurantaa tai raportointia.
 2. Halutessasi oman ÄLY-ohjelman tulee sinun osallistua HUR-starttiin. Personal Trainer rekisteröi uuden käyttäjän järjestelmään ja luo hänelle henkilökohtaisen harjoitusohjelman hintaan 25€.
 3. Ennen harjoittelua käyttäjä kirjautuu sisään asiakaspäätteellä ja valitsee harjoitusohjelman, sitten hän siirtyy harjoittelemaan laitteisiin numerojärjestyksessä.
 4. Kaikki harjoitusohjelmat noudattavat laitteiden numerojärjestystä helpottaakseen läpimenoa. Vastus ja toistot säätyvät automaattisesti, mutta voit niitä myös säätää harjoittelun yhteydessä. Harjoitteluohjeet on tarvittaessa saatavilla kuva-animaatioina.
 5. Kun harjoitusohjelma on suoritettu, käyttäjä kirjautuu ulos asiakaspäätteellä. Suoritusraportti on nähtävissä jokaisen harjoituskerran jälkeen, ja harjoitusohjelma päivittyy automaattisesti kehityksen mukaan. Ei toimi perusohjelmalla harjoitellessa.

OSTA ASIAKKUUS TÄSTÄ

 

HUR-STARTTI

 
 
 

KYSY MINULTA ja HUR-startti 

KYSY MINULTA palvelu, sekä HUR-startti sisältyvät asiakkuuden hintaan. Voit osallistua niihin niin usein kuin koet sen tarpeelliseksi. Ammattimaiset Personal Trainerimme opastavat kuntosali- ja kestävyyskuntoilulaitteiden käytössä, sekä miten harjoittelu kannattaa aloittaa. HUR-startit aina Ke klo 17.30 ja Pe klo 10.30. KYSY MINULTA palvelun viikottaiset aikataulut löydät Facebookista ja asiakaspalvelupisteestämme.

MOVET
CLUB

 • Satakunnantie 105, 20320 Turku
 • Timppa: 044-237 5776
 • Vastaanotto: p. 044-2375246 • info@movetclub.fi
 • Avoinna: ma–to 16.00–19.00,
  Asiakaspalvelu muina aikoina arkena erikseen sovitusti.
  Avainkortilla joka päivä 5.00–23.00
  Tutustujat ma-to klo 16-19
  tai muina aikoina arkena erikseen sovitusti.
  Kuntosali Turku, Kuntosali Raisio

LIITY UUTISKIRJE LISTALLE

Pysyt ajantasalla ajankohtaisista eduista ja asioistamme.

Mikset ottaisi ystävän kanssa tavaksi sopia yhteisistä treeneistä?

Ystäväpäivillä treenit 2 € kerta. (ma-to klo 16-19)

Tervetuloa kokeilemaan palveluitamme ja käytä hyödyksi myös ystäväpäivät tarjouksemme.

Lue lisää>>