Personal Training

Personal Training – Kunnon, suorituskyvyn ja elämän puolesta!

Tarvitsetko apua aloitukseen, tietoa mitkä liikuntamuodot sopivat sinulle, lisää motivaatiota, tehoa harjoitteluun, säännöllisyyttä liikkumiseen, kiinteytymistä, painonpudotusta?

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, Movetin Personal Trainer – palvelut on juuri sinulle!

Movetissa saat yksilö-, Duo- sekä pienryhmäohjausta!

Movetin Personal Trainerit ovat koulutettuja liikunnan alan ammattilaisia. He räätälöivät tavoitteitasi ja terveydentilaasi tukevan liikunta- / ruokavaliosuunnitelman, jonka avulla mahdollistat tavoitteeseen pääsyn. Noudattamalla annettuja ohjeita, harjoittelu on turvallisempaa, tehokkaampaa ja tuloksellisempaa.

Turvallista, tehokasta, tuloksellista. Ota sinäkin Personal Trainer harjoittelusi tueksi! Kokeilutreeni jäsenasiakas 25€, muut 35€.

Miten aloittaa?

Tutustu Personal Trainereihimme alta ja ota yhteyttä sähköpostilla Personal Traineriin, jolle haluat varata ajan. Voit myös varata ajan vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muista! Täytä ennen tapaamista esitietokaavake ja palauta se täytettynä Personal Trainerille tapaamiseen saapuessasi.

Personal Trainerit

Minna Lövgren

Minna Lövgren

Fustra - Personal Trainer - Dipl.ravintoneuvoja

minna.lovgren@movetclub.fi

Lue lisää

Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti pienestä pitäen. Rakkaimpina lajeina ovat olleet voimistelu sekä taitoluistelu. Laji kuin laji, lähes kaikkea olen kokeillut:). Teini-iässä löysin kuntosali- ja ryhmäliikunnan harrastamisen. Sille tielle jäin:). Sen jälkeen jäivät muut lajit vähemmälle. Nykyään harrastan kuntosalilla käyntiä, kesäisin suppailua ja talvella hiihdän /luistelen. Liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien. Ensimmäisen kuntokeskuksen perustimme vuonna 2003. Olen ohjanut paljon ryhmäliikuntaa, toiminut Personal Trainerina, ohjannut erilaisia painon hallinta- ja painon pudosturyhmiä sekä toiminut asiakaspalvelussa. Vuosien saatossa olen vähentänyt ohjaustehtäviä ja siirtynyt enemmän hallinnolliselle puolelle sekä asiakaspalvelu- ja ravintoasioihin. Olen kouluttautunut TYA-Personal Traineriksi vuonna (2001), Hierontaterapeutiksi (2001), Liikuntalääketieteen- (2001) sekä ravitsemustieteen perusopinnot (2006), Fustra Personal Trainer (2013), Dipl. ravintoneuvoja (2015). Muita täydentäviä koulututuksia on tullut lukemattomia ryhmäliikunnasta joogasta Bodypumppiin jne, painonhallinta- ja pudostus sekä asiakaspalvelu- / myyntikoulutuksiin. Vahvuuksiini kuuluu monipuolisuus, elämäntaparemontit, kehon kiinteyttäminen, ravintoneuvonta; erityisruokavaliot, lievät vatsavaivat, irti infektiokierteestä, ihottumat, nivel-/lihasvaivat jne. Mottoni on – ”Hyvinvointia ruoasta ja liikunnasta”

Janette Rautio

Janette Rautio

Personal Trainer - Fustra-ohjaaja - Liikuntaneuvoja

Lue lisää

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja. Valmistuin vuonna 2014. Fustra Personal Traineriksi valmistuin alkuvuonna 2017. Siitä asti olen työskennellyt kuntokeskuksessa Personal Trainerina sekä oma-ohjaajana. Olen harrastanut paljon eri lajeja mm. koripalloa, suunnistusta, uintia, luistelua ja tanssia. Lajituntemukseni on siis hyvin laaja. Nykyään harrastuksiini kuuluu ratsastusta ja lenkkeilyä kahden koirani kanssa sekä kuntosalilla käymistä.

Ohjaustyylini on Iloinen ja tsemppaava! Painonhallinta ja painonpudotusohjelmat kuuluvat vahvuuksiini. Jos haluat iloa, energiaa ja tehokkuutta treeniin ota yhteyttä:)

Motto: Your only limit is you

Johanna Alatalo

Johanna Alatalo

Personal Trainer - Fustra-ohjaaja - Fustra Koordinaattori

Lue lisää

Liikunnanohjaukset olen aloittanut ryhmäliikunnan puolelta vuonna 2011. Olen kouluttautunut Les Mills-ohjaaja (Sh´bam sekä Bodypump). Lisäksi olen käynyt liikunnanohjauksen peruskoulutuksen, Fustra Personal Trainer sekä Trainer 4 you:n Personal Trainer sekä uusimpana äitiysliikunnan ohjauksen peruskoulutuksen. Personal Trainerina olen toiminut alkuvuodesta 2014 lähtien. Oma lajitaustani tulee joukku-ja rytmisen voimistelun puolelta. Nykyään harrastan käsitöitä.

Vahvuuteni on liikkuvuuden lisäys ja kehonhallinnan vahvistaminen. Valmentajana olen maltillinen, kannustava ja kuunteleva.

Motto: ”Oma tunto, oma kunto”

Suvi Mäntyniemi

Suvi Mäntyniemi

Personal Trainer - Fysioterapeutti

Lue lisää

Erikoistunut TULE-ongelmien hoitoon ja kuntouttamiseen (tuki- ja liikuntaelimistö). Vahvuuksiini kuuluu myös urheilijoiden liikuttaminen ja kuntouttaminen, tekninen osaaminen on vahva sekä myös kiinnostuksen kohde.

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna:

Maanantai-Torstai: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105

20320 Turku

Kokeile ilmaiseksi!

Haluatko päästä kokeilemaan ilmaiseksi?

Tietysti haluat! Lataamalla passin pääset kokeilemaan kuntosaliamme ilmaiseksi!

Lataa passi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!