Movet kuntokeskus hinnasto

Kesähinnasto voimassa NYT!

Kesähinnasto voimassa NYT!

Movetin Kesähinnasto!Movetin Kesähinnasto on voimassa heinäkuun loppuun asti! Kaikki asiakkuudet vähintään -15%! Lisäksi saat avausmaksun 0€:lla! (ovh. 25€) Mikäli sinulla on yli 10pv asiakkuutta vielä jäljellä, verkkokaupasta ostaminen ei ole mahdollista. Ole tällöin...

Hinnasto

Osta asiakkuus netistä ja nouda avainkortti vastaanotosta ma – to klo 16-19. Muina aikoina ajanvarauksella.

Valitse sinulle parhaiten sopiva asiakkuusmuoto. Vuosikortti, 6kk-kortti, kuukausikortti, E-laskusopimus, 10 x kortti tai kertamaksu.

Katso myös uudet Starttiohjaukset! Voit hyödyntää Starttiohjauksia 1kpl/hlö.

Starttiohjaukset

(Voit hyödyntää Starttiohjauksia 1kpl/hlö)

Maksutavat

Asiakkuuden voi maksaa kuukausittain e-laskuna / suoramaksuna tai vuosimaksuna etukäteen. Asiakkuus astuu voimaan siitä päivästä kun aktivoit asiakkuutesi. Avausmaksu, sekä ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan etukäteen. Vuosimaksu veloitetaan myös ennakkoon. Maksun voit suorittaa luottokortilla, pankkikortilla, liikuntarahoilla tai käteisellä kassaan. Maksut voi suorittaa netin kautta liittymisen yhteydessä tai vastaanottoon asiakkaaksi aktivoitumisen yhteydessä. Huomioithan että asiakastunnisteen sekä avainkortin lunastus vain vastaanoton aukioloaikoina. Asiakkuuden alaikäraja on 16 vuotta. Maksuvälineinä käyvät myös: Smartumin Kulttuuri- sekä liikuntasetelit sekä Smartum-kortti, Tykysetelit, Ticketkortti / Edenred, E-passi sekä Virikesetelit ja – kortti. Huomioithan että näillä voit maksaa vain vastaanoton aukioloaikoina.

Asiakkuuteen sisältyy

Keskuksen käyttöoikeus klo 5 – 24 välillä. Käytettävissä ovat kuntosali- sekä kestävyyskunnon harjoittamiseen tarkoitetut laitteet. Kuntosalilla pystyt tekemään tehokasta ja tuloksellista lihaskuntoharjoittelua joko yksin tai ohjatusti. Lisäksi käytettävissä ovat HUR-kuntoilulaitteet ÄLYLLÄ. HUR on aikaa säästävä, helppo, tehokas ja tuloksellinen harjoittelumuoto. Tutustu HUR-harjoitteluun tästä.

Valitse sinulle parhaiten sopiva asiakkuusmuoto. Vuosikortti, 6kk-kortti, kuukausikortti, E-laskutussopimus, 10 x kortti tai kertamaksu

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Viimeisimmät uutiset

 

Vastaanotto siirtyy kesäaikaan

Vastaanotto siirtyy kesäaikaan

Juhannusviikolla vastaanotto avoinna ma ja ke klo 16-19! Siirrymme kesän aukioloaikoihin viikolla 22. Avainkortilla palvelut ovat käytettävissä myös kesällä joka päivä klo 5.00 – 24.00 välillä.

lue lisää

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna kesäaikaan:
Ma ja To klo: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!