Personal Training

Personal Training – Kunnon, suorituskyvyn ja elämän puolesta!

Tarvitsetko apua aloitukseen, tietoa mitkä liikuntamuodot sopivat sinulle, lisää motivaatiota, tehoa harjoitteluun, säännöllisyyttä liikkumiseen, kiinteytymistä, painonpudotusta?

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, Movetin Personal Trainer – palvelut on juuri sinulle!

Movetissa saat yksilö-, Duo- sekä pienryhmäohjausta!

Movetin Personal Trainerit ovat koulutettuja liikunnan alan ammattilaisia. He räätälöivät tavoitteitasi ja terveydentilaasi tukevan liikunta- / ruokavaliosuunnitelman, jonka avulla mahdollistat tavoitteeseen pääsyn. Noudattamalla annettuja ohjeita, harjoittelu on turvallisempaa, tehokkaampaa ja tuloksellisempaa.

Osa Personal Trainereistamme ovat kouluttautuneet raskausajan sekä raskauden jälkeiseen palauttavaan harjoitteluun sekä kuntoa kohentavaan harjoitteluun. Myös ikääntyvien voima- ja tasapainoharjoitteluun sekä TULE-vaivoihin (tuki- ja liikuntaelimistön vaivat) erikoistuneita Personal Trainereita löytyy Movet Ladiesilta sekä Movet Kuntokeskuksesta.

Movet kuntokeskuksessa saat sekä yksilö, Duo-ohjauksia sekä pienryhmissä mm. TaVoiTe- ikääntyvien voima- ja tasapainoharjoittelu RYHTI-pienryhmäohjauksia.

Turvallista, tehokasta, tuloksellista. Ota sinäkin Personal Trainer harjoittelusi tueksi! Kokeilutreeni jäsenasiakas 25€, muut 35€.

Miten aloittaa?

Tutustu Personal Trainereihimme alta ja ota yhteyttä sähköpostilla Personal Traineriin, jolle haluat varata ajan. Voit myös varata ajan vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muista! Täytä ennen tapaamista esitietokaavake ja palauta se täytettynä Personal Trainerille tapaamiseen saapuessasi.

Personal Trainerit

Suvi Mäntyniemi

Suvi Mäntyniemi

Personal Trainer - OMT Fysioterapeutti

Lue lisää

Erikoistunut TULE-ongelmien hoitoon ja kuntouttamiseen (tuki- ja liikuntaelimistö). Vahvuuksiini kuuluu myös urheilijoiden liikuttaminen ja kuntouttaminen, tekninen osaaminen on vahva sekä myös kiinnostuksen kohde.

Nana Tiljander

Nana Tiljander

Personal Trainer / VoiTas -ikääntyneiden valmentaja

Lue lisää

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja, erikoistunut valmennukseen ja testaukseen V. 2001 Liikuntakeskus Pajulahdesta. Vuosien varrella olen käynyt lukuisia liikunta-alan koulutuksia, joista alla muutama:

Les Mills tunneista Sh´bam, Bodypump, sekä Group Fitness Manager-koulutus

Fitness Pilates sekä Bodyjooga-koulutukset (tasot 1-3)

Svolin ryhmäliikunta/aerobic-koulutus, vesiliikuntakoulutuksia, kuntosaliohjaaja sekä useita valmennus-koulutuksia.

Jumppia / ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1996 lähtien. Myöhemmin olen kouluttautunut Personal Traineriksi (Lady Trainer) ja Fustra-ohjaaja (v. 2014). Uusinpana koulutuksena äitiysliikunnan ohjauksen peruskoulutus. VoiTas -ikääntyneiden valmentaja 2021. Personal Trainerina olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien.  Olen harrastanut mm. ringetteä (20v. josta 9-vuotta SM-tasolla), telinevoimistelua, vesilautailua, balettia, joten oman lajitaustani pohjalta lajiosaamistakin löytyy.  Nykyään harrastuksiin kuuluu lenkkeily / kuntosali / jumpat, perheen kanssa luontoliikunta eri muodoissa.

Vahvuuteni on liikkuvuuden lisäys, kehonhallinta, tavoitteellinen ja tuloksellinen harjoittelu. Monipuolinen lajituntemus on etuna.

Valmentajana olen lempeä, mutta vaativa sekä vaativa, mutta lempeä!

Motto:

”Aina voi voittaa ;)”

Minna Lövgren

Minna Lövgren

Personal Trainer - Dipl. ravintoneuvoja - VoiTas -ikääntyneiden valmentaja - Koulutettu hieroja

Lue lisää

Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti pienestä pitäen. Rakkaimpina lajeina ovat olleet voimistelu sekä taitoluistelu. Laji kuin laji, lähes kaikkea olen kokeillut:). Teini-iässä löysin kuntosali- ja ryhmäliikunnan harrastamisen. Sille tielle jäin:).  Nykyään harrastuksiini kuuluu kuntosali, lenkkeily, kesäisin suppailua ja talvella hiihdän /luistelen. Liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien. Olen ohjanut paljon ryhmäliikuntaa, toiminut Personal Trainerina, ohjannut erilaisia painon- hallinta ja -pudosturyhmiä sekä toiminut asiakaspalvelussa ja myynnissä. Olen kouluttautunut TYA-Personal Traineriksi vuonna (2001), Hierontaterapeutiksi (2002), Liikuntalääketieteen- (2001) sekä ravitsemustieteen perusopinnot (2006), Fustra-ohjaaja (v. 2014). Dipl. ravintoneuvoja (2015). Koulutettu hieroja (2023) Muita täydentäviä koulututuksia on tullut lukemattomia ryhmäliikunnasta joogasta Bodypumppiin. Raskausajan- ja äitiysliikunnan peruskoulutus  sekä FasciaMethod®, -Pro ja -Powerohjaajakoulutus, jota ohjaan säännöllisesti ryhmäliikunnassa. Myös yksilöohjauksessa toteutan Fascia- sekä liiketoimintaketjuharjoittelua. Ikääntyvien voima- ja tasapainovalmentajaksi (VoiTas) valmistuin vuonna 2021. Vahvuuksiini kuuluu monipuolisuus, elämäntaparemontiksit, kehonhallinta, kehon kiinteyttäminen, Olkapää,- niska-hartia- sekä selkäoireisten liikuttaminen sekä kiputilojen vähentäminen,  ravintoneuvonta; erikoisruokavaliot, lievät vatsavaivat, irti infektiokierteestä, ihottumat, nivel-/lihasvaivat jne.  Mottoni on – ”Hyvinvointia ruoasta ja liikunnasta”

Maria Tapani

Maria Tapani

Personal Trainer - VoiTas -ikääntyneiden valmentaja - Koulutettu hieroja

Lue lisää

Vahvuutenani on pysyä rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Jos on kiire tai hätätilanne, niin toimin enkä jää paikalleni. PT-työssä katson asiakasta myös hierojan silmin eli huomioin koko lihaskalvoketjun ja nivelten mahdolliset rajoitukset.

Harrastukset on mun elämäntapani, eli kehon liikuttaminen eri tavoin kuntosalilla 🙂

Alan koulutustaustaa: Olen koulutettu hieroja (2015). Olen erikoistunut urheilu- ja raskausajanhierontaan, myofasciaaliseen kivun- ja purentaongelmien hoitoon sekä rinta- ja lannerangan mobilisointiin. Lisäksi olen Kalevalainen jäsenkorjaaja (tutkinto 2018). Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You 2021).

Motto: Luodaan lisää terveellisempiä tapoja rajoitusten sijaan.

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna kesäaikaan:
Ma ja To klo: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!