UUTTA! Nyt käytettävissä myös virtuaalisia palveluita nimellä Movet Studio!

 

 

 

Olemme halunneet luoda sinulle mahdollisuuden huoltaa kehoa ja mieltä, kohentaa tai ylläpitää kuntoasi, tukea omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi sinulle sopivalla tavalla.

Sen avuksi olemme luoneet sinulle oman studion, oman virtuaalisen kuntokeskuksen, jota voit käyttää milloin ja missä vain, olet sitten kotona, työreissulla, mökillä tai vaikka ulkomailla. Movet Studio on aina auki sinua varten. Pääset käyttämään palveluita sovelluksen kautta. Käy lataamassa maksuton sovellus AppStoresta tai Play-kaupasta nimellä Movet Studio ja liity joukkoomme.

 Movet Studio sovellus!

On treeni- ja hyvinvointisovellus, josta löydät mm. harjoitusohjelmasi, voit seurata kehitystäsi sekä tarkastella treenihistoriaasi.  Sovellus on suunniteltu tukemaan arkiaktiivisuuttasi, vapaa-ajan liikkumista, terveellistä ravitsemusta, palautumista, rentoutumista ja stressinhallintaa. Ladattuasi Movet Studio treeni- ja hyvinvointisovelluksen, pyydä tunnukset info@movetstudio.fi,  saat tervetulopaketin, jossa vinkkejä oikeaan liikunnan annosteluun, kuntosaliohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, venyttely ja rentoutumisharjoituksen. Jatkossa voit valita palveluista, joita käytät; Movet Ladies Kuntokeskuksen asiakkuus, erilaisia verkkovalmennuksia- tai kursseja naisille ja miehille, virtual-asiakkuus, seurata kehitystäsi sekä tarkastella treenihistoriaasi ym. ym.

TUTUSTU PALVELUIHIN TÄÄLTÄ

Viimeisimmät uutiset

 

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna:
Ma -To klo: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!