Ryhti-ryhmä PT-pienryhmäohjaus alkaa!

Riittävä liikkuvuus, kehon lihastasapaino, kehon hallinta ja vahva keskivartalo ovat avaimena hyvään ryhdikkääseen olemukseen. Mikäli koet tarvitsevasi ryhdikkyyttä, haluat helpotusta niska-hartia-selkävaivoihin sekä haluat oppia tekemään ryhtiä tukevia harjoitteita oikein, ryhmä on sinua varten. Ryhmäkoko 4-6 hlöä.

 

Osallistumalla Ryhti-ryhmään opit ryhdin kannalta oikeat liiketekniikat ja runsaasti erilaisia harjoitteita kuntosalilla / kotona, joilla kohentaa ryhtiä / säilyttää hyvä ryhti / löytää kivuttomuutta liikkumiseen ja olemiseen.

 

Ryhti-ryhmän kesto on n. 3kk. Tapaamiset / treenit yht. 10 x, joista 2 kertaa on henkilökohtaista konsultaatiota Personal Trainerin kanssa ja 8 x yhteiset treenit. Osallistujan on sitouduttava harjoitteluun väh. 2 x vkossa. Toinen ryhmätreeninä ja toinen omatoimitreeninä. Ohjauksessa huomioidaan myös kuntoilijan yksilöllisiä tarpeita.

 

Pienryhmäohjaus sisältää:

  • 2 x henkilökohtainen PT-konsultaatio alussa ja lopussa (30min); sis. konsultaation, tarvittavat lihaskunto- ja liikkuvuustestit. Asetat oman hlökohtaisen tavoitteesi.
  • 8 tapaamista / ryhmätreenit 1 x vkossa 60min kerrallaan
  • Ryhtiä tukevat harjoitusohjelmat kuntosalille, kotiohjelma sekä kehonhuolto/
    liikkuvuusharjoitusohjelmat
  • Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovellus, josta löydät kaikki harjoitusohjelmasi, Sovellus toimii treenipäiväkirjana, johon merkitään kaikki harjoitukset. Mahdollisuus, myös s-postiohjeisiin ja liikuntapäiväkirjaan.
  • Personal Trainerin- ja ryhmän tuki koko jakson ajan

 

Ryhmä kokoontuu ti 14.3. alk. klo 16.30. Treenit joka viikko samaan aikaan.

Hinta
Movet jäsenasiakas129€/kk (yht. 387€).
Muut 139€/kk (417€).
Kertamaksualennus -20€.
Sinun ei tarvitse olla jäsenasiakas osallistuaksesi Ryhti-ryhmään. Ohjaajana toimii pitkän linjan liikuttaja, ryhdin ammattilainen Personal Trainer ja FasciaMethod ® ja Pro ®-valmenteja Minna Lövgren.

Ilmoittaudu mukaan 11.3. mennessä Movetin kurssikalenterista TÄÄLTÄ > valitse toimipisteeksi Movet Kuntokeskus, tyypiksi Personal Training ja palveluksi PT-
pienryhmä Ryhti-ryhmä

Viimeisimmät uutiset

 

HUR-kuntoilukuukausi 3.-27.4.

HUR-kuntoilukuukausi 3.-27.4.

Huhtikuussa 3.-27.4. vietämme HUR-kuntoilukuukautta! Tänä aikana sinun on mahdollista hyödyntää 7pv maksutonta HUR-kokeilua! Saat käyttöösi avaimen, jolla pääset treenaamaan klo 5-24 välillä, 7 päivän ajan.

lue lisää

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna:
Ma -To klo: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!