Poikkeustila

Nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, Koronavirus on saanut koko maailman sekaisin. Toivottavasti työtilanteesi on hyvä ja saat tehdä töitä kotoa käsin, eikä edessä ole lomautus tai irtisanominen. Niitä on valitettavasti tulossa. Älä kuitenkaan tingi omasta terveydestä ja kuntoilusta. Me Movetissa tuemme Sinun mahdollisuutta kuntoiluun tarjoamalla asiakkuudet poikkeuksellisin hinnoin! Nyt voit varmistaa mahdollisuutesi kuntoiluun vaikka vuodeksi eteenpäin! Tarjouksessa on lisäksi uusia Kotiohjelmia, PT-paketteja, FUSTRA-ohjauksia ja muita tuotteita!

Tarjoukset ovat voimassa 27.4.2020 asti.

PrePaid Asiakkuudet

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asiakkuudet ovat niin sanottuja PrePaid-asiakkuuksia. PrePaid-asiakkuutta ei ole pakko aktivoida heti, voit siis halutessasi odottaa Koronatilanteen laantumista ennen salille tulemista (Asiakkuus aktivoivata kuitenkin 6kk kuluessa ostopäivästä). Voit aloittaa treenaamisen heti. Avaimen saat noudettua vastaanotosta maanantaisin ja torstaisin klo 16-18, muina aikoina erikseen sovitusti. Avaimella treenaat normaalisti joka päivä klo 5-24!

Tarjoukset voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Asiakkuudet poikkeustilanteessa poikkeukselliseen hintaan!

Huom! Jos sinulla on voimassa oleva asiakkuus, jota on yli 10 päivää jäljellä, ei asiakkuuden osto suoraan verkkokaupasta onnistu. Laita tällöin viestiä osoitteeseen info@movetclub.fi, niin hoidamme tilanteen.

UUTTA! Kotitreeniohjelmat!

Uutuutena saat nyt juuri sinulle räätälöidyn kotitreeniohjelman! Voit valita joko liikkuvuutta tai lihaskuntoa kehittävän ohjelman. Saat käyttöösi verkkopalvelun, jossa ohjemasi on käytettävissä missä ja milloin vain!

Osta helposti netistä! Kun olet ostanut, niin täytä PT-konsultaatiolomake ja lähetä se täytettynä minna.lovgren@movetclub.fi. Kerro lomakkeella, mitä kotitreenivälineitä sinulla on käytettävissä ja mitä haluaisit tehdä. Lataa lomake tästä.

Liikkuvuus 39€

Henkilökohtainen liikkuvuutta lisäävä ohjelma: max. 1-2-ohjelmaa + viikkosuunnitelma. Saat käyttöösi verkkopalvelun, jossa ohjelmasi on käytettävissä missä ja milloin vain! Muista myös täyttää PT-konsultaatiolomake. (linkki ylempänä)

Lihaskunto 39€

Henkilökohtainen ohjelma: max. 1- tai 2-jakoinen lihaskunto-ohjelma + viikkosuunnitelma. Saat käyttöösi verkkopalvelun, jossa ohjelmasi on käytettävissä missä ja milloin vain! Muista myös täyttää PT-konsultaatiolomake. (linkki ylempänä)

PT-tarjoukset!

Ohjauspakettivaihtoehdot

  • TEHO: Polta rasvaa, tehoa treeniin, kiinteytymistä, kiireiseen arkeen.
  • PITO: Terveys, sopii synnyttäneille, aikuisille naisille tai kaikille, jotka haluavat vahvistaa lantionpohja- sekä keskivartalon lihaksia.
  • RYHTI: Terveys, keskivartalo, ryhti, niska-hartia
  • VOIMA: Voimakas keho, lisää lihasta
  • UNELMA: Mitä sinä haluat?

FUSTRA-tarjoukset!

Muut tarjoukset

Viimeisimmät uutiset

 

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

1.6.-2.8. vastaanotto palvelee kesäaikataulun mukaisesti.

Vastaanotto avoinna kesällä:

Maanantaisin ja Torstaisin: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat normaalisti joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!