Personal Trainerimme

Personal Trainerimme

Heidi Vehviläinen

heidi.vehvilainen@movetlcub.fi Personal Trainer Fustra Personal Trainer Liikuntapalveluvastaava/Fysioterapeutti Olen työskennellyt liikunta-alalla vaihtelevissa tehtävissä noin 14 vuotta, sekä fysioterapian saralla pari vuotta. Omiin harrastuksiin kuuluu monipuolinen harjoittelu salilla ja ulkona sekä ryhmäliikunta. Toimin Movet kuntokeskuksen liikuntapalveluvastaavana ja  työssäni ohjaan sekä pienryhmiä että yksilöitä. Valmentajana olen kannustava, asiakasta kuunteleva ja sopivan vaativa 😉 Positiivisuus on hyvin vahva osa persoonaani, samoin huumori, joten treenaaminen minun kanssani ei ole totista puurtamista. Haetaan positiivisten asioiden kautta ne eväät joilla pääset tavoitteisiisi, ja saat vielä pitää hauskaa matkan varrella. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja (2006),Fysioterapeutti (2013). Lisäksi olen kouluttautunut Fustra Personal Traineriksi (2015) sekä erilaisiin ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia esim. FasciaTraining®, FitnessPilates, Asahi health. Mottoni on – Jos uskot ettet pysty, olet oikeassa! Jos uskot pystyväsi, olet oikeassa!

Minna Lövgren

minna.lovgren@movetclub.fi Fustra Personal Trainer Dipl.ravintoneuvoja Yrittäjä/Keskusvastaava Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti pienestä pitäen. Rakkaimpina lajeina ovat olleet voimistelu sekä taitoluistelu. Laji kuin laji, lähes kaikkea olen kokeillut:). Teini-iässä löysin kuntosali- ja ryhmäliikunnan harrastamisen. Sille tielle jäin:). Sen jälkeen jäivät muut lajit vähemmälle. Nykyään harrastan kuntosalilla käyntiä, kesäisin suppailua ja talvella hiihdän /luistelen. Liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien.  Ensimmäisen kuntokeskuksen perustimme vuonna 2003. Olen ohjanut paljon ryhmäliikuntaa, toiminut Personal Trainerina, ohjannut erilaisia painon hallinta- ja painon pudosturyhmiä sekä toiminut asiakaspalvelussa. Vuosien saatossa olen vähentänyt ohjaustehtäviä ja siirtynyt enemmän hallinnolliselle puolelle sekä asiakaspalvelu- ja ravintoasioihin. Olen kouluttautunut TYA-Personal Traineriksi vuonna (2001), Hierontaterapeutiksi (2001),  Liikuntalääketieteen- (2001) sekä ravitsemustieteen perusopinnot (2006),  Fustra Personal Trainer (2013), Dipl. ravintoneuvoja (2015). Muita täydentäviä koulututuksia on tullut lukemattomia ryhmäliikunnasta joogasta Bodypumppiin jne, painonhallinta- ja pudostus sekä asiakaspalvelu- / myyntikoulutuksiin. Vahvuuksiini kuuluu monipuolisuus, elämäntaparemontit, kehon kiinteyttäminen, ravintoneuvonta; erityisruokavaliot,  lievät vatsavaivat, irti infektiokierteestä, ihottumat, nivel-/lihasvaivat jne. Mottoni on – ”Hyvinvointia ruoasta ja liikunnasta”

Timo Laine

timo.laine@movetclub.fi Personal Trainer Olen 50v. ikuinen ADH. Olen naimissa ja liikunnan moniammattilainen. Personal Trainer valmennuksessani on ollut eri lähtökohdista tulleita asiakkaita. Personal Trainer ja valmennus työtä olen tehnyt päätoimisesti toistakymmentä vuotta ja koulutuksia on kertynyt joka vuosi lisää. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vielä muutaman vuoden pidempään ja useita eri liikuntamuotoja kevyistä tunneista aina raskaisiin tunteihin. Viimeiset noin 7 vuotta olen ollut liikuntakeskus/liikunnanalan yrittäjä. Suurimmalla osalla asiakkaitani on ollut ongelmia tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa ja ne ovatkin muodostuneet suurimmaksi kiinnostuksen aiheekseni. Toimiminen kokonaisvaltaisien elämäntaparemonttien parissa, yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa on lähellä sydäntäni ja innostukseni kohteena. Ravintoneuvonnassa ja ohjelmissa olen noudattanut viimeiset 3 vuotta pitkän aikavälin ajattelua. Tällä olen saavuttanut asiakkaiden kanssa parhaimmat menestyksen ja mukana on ollut myös lihavuusleikkaukseen valmistautuvia, sekä sen jälkeiseen elämään totuttautuvia asiakkaita. Mielestäni ravinnon tarkoitus on auttaa sinua voimaan hyvin ja tehtäväni on tehdä sinulle sopiva ruokavalio. Muutokset tehdään pitkällä aikavälillä ja ilman suurempia ponnistuksia vuodesta toiseen.  Ohjauksissa ei mennä trendit edellä, vaan huomioidaan ruoka-aineet, jotka eivät sovi sinulle ja yritetään löytää sinulle sopiva elämäntapamuutos. Fysiikkavalmennuksia olen tehnyt pääasiassa eri joukkueille pallo- ja kiekkolajeista. Fysiikka valmennuksessa on ollut myös eri yksilölajien edustajia. Fysiikkavalmennuksen konnaisuudet ovat olleet joko osa-alueita tai aina vuosisuunnitelmista toteutukseen. Suurin osa asiakkaistani harjoittelee kanssani kaksi kertaa viikossa ja lisäksi heillä on kotiharjoitukset, jotka kestävät n 10-15 min. Tosin osalla asiakkaita on tavoitteiden takia myös pidempiä omatoimiharjoitteita viikossa, jolloin he tekevät harjoituksia tehtyjen ohjeiden mukaan, sekä merkkaavat harjoitteet tehdyksi valmennuskalenteriin. Mottoni: Jokainen aamu sinä päätät, onko päiväsi hyvä vai vieläkin parempi😊 Tehdään yhdessä parempi päivä!

MOVET
CLUB

 • Satakunnantie 105, 20320 Turku
 • Timppa: 044-237 5776
 • Vastaanotto: p. 044-2375246 • info@movetclub.fi
 • Avoinna: ma–to 16.00–19.00,
  Asiakaspalvelu muina aikoina arkena erikseen sovitusti.
  Avainkortilla joka päivä 5.00–23.00
  Tutustujat ma-to klo 16-19
  tai muina aikoina arkena erikseen sovitusti.
  Kuntosali Turku, Kuntosali Raisio

LIITY UUTISKIRJE LISTALLE

Pysyt ajantasalla ajankohtaisista eduista ja asioistamme.

Mikset ottaisi ystävän kanssa tavaksi sopia yhteisistä treeneistä?

Ystäväpäivillä treenit 2 € kerta. (ma-to klo 16-19)

Tervetuloa kokeilemaan palveluitamme ja käytä hyödyksi myös ystäväpäivät tarjouksemme.

Lue lisää>>