Movetin KevätALE!

Huomioithan ajankohtaiset rajoitukset. Kuntokeskuksen asiakasmäärää on rajoitettu ja vastaanotto on suljettuna 18.4.21 asti. Asiakkuuksien aktivointimahdollisuus 19.4. alkaen, ellei toisin voida sopia.

PrePaid Asiakkuudet

PrePaid-asiakkuuden voit aloittaa 19.4. alkaen heti tai viimeistään 3kk kuluessa ostopäivästä.

Tarjoukset voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Asiakkuudet

Huom! Jos sinulla on voimassa oleva asiakkuus, jota on yli 10 päivää jäljellä, ei asiakkuuden osto suoraan verkkokaupasta onnistu. Laita tällöin viestiä osoitteeseen info@movetclub.fi, niin hoidamme tilanteen.

Treenaa Kotona Ohjelmat

Ohjelma + suunnitelma on käytettävissä Movet Studio sovelluksella. Saat ladattua sen maksutta. AppStoresta tai Play-kaupasta.

Kun olet ladannut sovelluksen, tilaa tunnukset info@movetstudio.fi, niin pääset käyttämään verkkopalveluitamme. Kun olet tilannut tunnukset kirjaantunut sisään, niin saat tervetulopaketin. Löydät omista tiedoistasi PT-konsultaatiolomakkeen. Täytä lomake ja tallenna se järjestelmään. PT-käy sen läpi on tarvittaessa yhteydessä sinuun mahdollisten tavoitteiden, terveydentilan selvittämistä varten. Kerro mitä kotitreenivälineitä sinulla on käytettävissä ja mitä haluaisit tehdä.

Movet Studio

Movet Studio on treeni- ja hyvinvointisovellus, oma virtuaalikuntokeskuksesi, josta löydät mm. harjoitusohjelmasi, voit seurata kehitystäsi sekä tarkastella treenihistoriaasi. Sovellus on suunniteltu tukemaan arkiaktiivisuuttasi, vapaa-ajan liikkumista, terveellistä ravitsemusta, palautumista ja stressinhallintaa. Ladattuasi Movet Studio treeni- ja hyvinvointisovelluksen ja pyydettyäsi tunnukset info@movetstudio.fi, saat tervetulopaketin, jossa vinkkejä oikeaan liikunnan annosteluun, kuntosaliohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, venyttely ja rentoutumisharjoituksen.

Liikkuvuus 39€ (Ovh. 45€)

sis. henkilökohtaisen liikkuvuutta lisäävän ohjelman: max. 1-2-ohjelmaa + viikkosuunnitelma.Ohjelma + suunnitelma on käytettävissä Movet Studio sovelluksella. Saat ladattua sen maksutta AppStoresta tai Play-kaupasta.

Lihaskunto 39€ (Ovh. 45€)

Sis. henkilökohtaisen ohjelman: max. 1- tai 2-jakoinen lihaskunto-ohjelma + viikkosuunnitelma. Ohjelma + suunnitelma on käytettävissä Movet Studio sovelluksella. Saat ladattua sen maksutta AppStoresta tai Play-kaupasta.

PT-tarjoukset

Viimeisimmät uutiset

 

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

  Aukioloajat & info

  Vastaanotto avoinna:

  Maanantai-Torstai: 16:00 - 19:00
  Muina aikoina erikseen sovitusti
  Vastaanotto puh. 044 237 5246

  Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

  Myynnin puh. 044 237 5776

  info@movetclub.fi

  Satakunnantie 105
  20320 Turku

  Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

  Kokeile ilmaiseksi!

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

  Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!