KesäALE!

Kaikki asiakkuudet vähintään -20%! Lisäksi saat avausmaksun 0€:lla! (ovh. 29,90€) Movetin KesäALE on voimassa 8.8.2022 klo 19.00 asti!

Mikäli sinulla on yli 10pv asiakkuutta vielä jäljellä, verkkokaupasta ostaminen ei ole mahdollista. Ole tällöin yhteydessä info@movetclub.fi ja kerro minkä asiakkuuden haluat ostaa.

Tarjoukset päättyvät maanantaina 8.8.2022 klo 19.00!

Asiakkuudet

Kotitreeniohjelmat

Juuri sinulle räätälöity kotitreeniohjelma! Voit valita joko liikkuvuutta tai lihaskuntoa kehittävän ohjelman. Ohjelma + suunnitelma on käytettävissä Movet Studio sovelluksella. Saat ladattua sen maksutta AppStoresta tai Play-kaupasta.

Movet Studio on treeni- ja hyvinvointisovellus, oma virtuaalikuntokeskuksesi, josta löydät mm. harjoitusohjelmasi, voit seurata kehitystäsi sekä tarkastella treenihistoriaasi. Sovellus on suunniteltu tukemaan arkiaktiivisuuttasi, vapaa-ajan liikkumista, terveellistä ravitsemusta, palautumista ja stressinhallintaa. Ladattuasi Movet Studio treeni- ja hyvinvointisovelluksen ja olet pyytänyt tunnukset info@movetstudio.fi, saat tervetulopaketin, jossa vinkkejä oikeaan liikunnan annosteluun, kuntosaliohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, venyttely ja rentoutumisharjoituksen.

Liikkuvuus 39€

Ovh. 45€

Henkilökohtainen liikkuvuutta lisäävä ohjelma: max. 1-2-ohjelmaa + viikkosuunnitelma. Ohjelma + suunnitelma on käytettävissä Movet Studio sovelluksella. Saat ladattua sen maksutta AppStoresta tai Play-kaupasta.

Lihaskunto 39€

Ovh. 45€

Henkilökohtainen ohjelma: max. 1- tai 2-jakoinen lihaskunto-ohjelma + viikkosuunnitelma. Ohjelma + suunnitelma on käytettävissä Movet Studio sovelluksella. Saat ladattua sen maksutta AppStoresta tai Play-kaupasta.

PT-tarjoukset

PT-tarjouksia voi ostaa maksimissaan 5kpl/tuote/asiakas. PT-tuotteet eivät edellytä asiakkuuden ostamista. Valitse alla olevista vaihtoehdoista haluamasi teema ohjauksille ja ilmoita se verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Ohjauspakettivaihtoehdot

  • TEHO: Polta rasvaa, tehoa treeniin, kiinteytymistä, kiireiseen arkeen.
  • PITO: Terveys, sopii synnyttäneille, aikuisille naisille tai kaikille, jotka haluavat vahvistaa lantionpohja- sekä keskivartalon lihaksia.
  • RYHTI: Terveys, keskivartalo, ryhti, niska-hartia
  • VOIMA: Voimakas keho, lisää lihasta
  • UNELMA: Mitä sinä haluat?

Muut

Viimeisimmät uutiset

 

Rentouttavaa juhannusta!

Rentouttavaa juhannusta!

Movetin väki toivottaa sinulle aurinkoista ja rentouttavaa juhannusta! Tällä viikolla vastaanotto on poikkeuksellisesti avoinna huomenna keskiviikkona klo 16-19 ja suljettuna torstaina 23.6. Avaimella treenaat normaalisti (joka päivä klo 5-24) läpi juhannuksen!

lue lisää

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Kesäaikaan 30.5. alkaen vastaanotto avoinna:
Ma & To klo: 16:00 - 19:00
Juhannusviikolla Ma (20.6.) ja Ke (22.6.) klo 16-19!!
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!