Kehonhuoltokurssi ma 28.2. alk. (FasciaMethod®, pallohieronta, Foamroll-putkirullausta 6 x 60min)

FasciaMethod ® on kokonaisvaltaista ja toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua, jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation kehittäminen sekä liikkuvuuden parantaminen.

Pallohieronta kuuluu osana FasciaMethod-harjoittelua, mutta voidaan toteuttaa muun lihashuollon yhteydessäkin. Siinä hierotaan lihasten ns. risteyskohtia, joissa lihastoimintaketjut risteävät. Kun hieromme pisteitä vapautamme jännitystä laajemmaltakin alueelta.

Foam roll-lihashuolto tehdään pitkän putkirullan kanssa. Tehostaa harjoittelusta palautumista ja lihasten rentoutumista. Käydään läpi suurimmat lihasryhmät turvallisella ja oikealla tekniikalla. Voit ottaa myös oman rullan mukaan (huom. pitkä).

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat edistää kehon voimantuottoa, -hyvinvointia,  ja -rentoutumista sekä -palautumista. Kurssin jälkeen ”taskussasi” on hyvät työvälineet oman kehonhuoltoosi.

Hinta jäsenille 79€, muut 89€. Osallistujamäärä 4-10hlöä. Kurssi alkaa maanantaina 28.2. klo 19:00. Varaa paikkasi kurssille kurssikalenterista. Mikäli osallistujia ei tule kurssille riittäväti, peruuntuu se 1 vrk ennen kurssin alkamisajankohtaa eli 27.2. Peruuntumisesta saat ilmoituksen s-postiisi.

SIIRRY VARAUSKALENTERIIN

Viimeisimmät uutiset

 

Loppukevään HUR-startit!

Loppukevään HUR-startit!

Haluatko opastusta HUR-laitteisiin tai oman ÄLY-ohjelman? HUR-starttiin osallistuminen on maksutonta. Henkilökohtainen ÄLY-ohjelma kustantaa 30€. Voit myös ostaa uuden ohjelman vanhan ohjelman rinnalle.

lue lisää

Lataa passi ja kokeile ilmaiseksi!

Ota yhteyttä!

 

Aukioloajat & info

Vastaanotto avoinna:
Ma - To klo: 16:00 - 19:00
Muina aikoina erikseen sovitusti
Vastaanotto puh. 044 237 5246

Avainkortilla treenaat joka päivä 05:00 -24:00

Myynnin puh. 044 237 5776

info@movetclub.fi

Satakunnantie 105
20320 Turku

Movet Kuntokeskus - Laadukas ja monipuolinen kuntosali Turussa!

Kokeile ilmaiseksi!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!