Movet asiakastiedote!

Movetin joululahja asiakkaille!
Halpuutimme hintoja.
Sopimusehdot uudistuvat!

Hyvä Movetin asiakas.
Haluamme kiittää sinua jo nyt kuluneesta vuodesta ja toivottaa ihanaa joulun aikaa.


Halutessasi sinulla on mahdollisuus vanhana asiakkaana vaihtaa asiakkuutesi tammikuun alusta lähtien. Voit myös pitää vanhan hinnan ja sopimusehdot niin pitkään, kun sopimuskautesi jatkuu.

Sopimuksen voi vaihtaa ilmoittamalla valinnastasi Sähköpostilla 10.1.2019 mennessä info@movetclub.fi.
Tämän päivän jälkeen 
Asiakkuusmuutokset täytyy ilmoittaa 1 kuukautta ennen seuraavaa e-laskutusta, jolloin muutokset ehtivät kirjautua järjestelmään oikein.


E-laskutus sopimukseen (29,90€/kk) vaihtavat henkilöt tarkistakaa, että teillä on aktivoituna Movet laskuttajaksi pankissanne. Vaikka maksaisitte liikunamaksuvälineillä, pitää e-laskutuksen olla aktiivisena.
Tammikuussa kaikillla asiakkailla veloittuu vielä normaali e-laskutusmaksu ja (1.2.2019) helmikuusta lähtien e-laskutuspäivä on 1pvä kuluvaa kuukautta, samalla uusi hinta astuu voimaan.

HUOM! Vanhalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kuntoilevat. E-laskutus on nyt ollut 1.pvä tai 20pvä. ja on aina maksettu kuluvaa kalenteri kuukautta. 
Uudessa E-laskutussopimuksessa laskutus toimii aina tulevan kuukauden liikuntamaksuna. Joten huomioi, että tämä tulee muuttumaan sopimusta uudistettaessa ja aiheuttamaan ehkä aluksi sekaannusta. Muista myös aktivoida e-laskutus, jotta uusi sopimus aktivoituu.
Jos sinulla on jo e-laskutus aktivoitu ei sitä tarvitse tehdä uudelleen.


Toivomme myös ymmärtämystä, koska muutos tuo aluksi paljon sekaanusta ja yritämme palvella jokaista asiakasta mahdollisemman hyvin ja ripeästi.

Uusiin sopimuksiin ei ole mahdollista liittää yritys-, opiskelija-, eläkeläis- tai muita alennus etuuksia.

Asiakkuus täytyy vaihtaa 1 kuukautta ennen seuraavaa e-laskutusta, jolloin muutokset ehtivät kirjautua järjestelmään oikein.

Tauko-oikeudet jäävät jatkossa uuden sopimuksen tehneiltä asiakkailta historiaan.
Uusissa Asiakkuuksissa ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta asiakkaan tulee sopia erikseen henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Yhteydenottopyynnön voi tehdä kirjallisesti ja liitteineen sähköpostilla. Taukoaika hyvitetään jälkikäteen, kun 12 kuukautta asiakkuutta on maksettu.

Jatkossa kun e-laskutussopimuksen haluaa tauolle, asiakkuus irtisanotaan hyvissä ajoin e-mail. info@movetclub.fi tai kirjautumalla verkkokauppaan omalla tunnuksella (sähköpostiosoite) ja säilyttää kuntoilukortti.

Halutessasi jatkaa kuntoilua uudelleen saat sen helpoiten tehtyä verkkokaupasta samoilla tunnuksilla. Kirjautumalla Movetin verkkokauppaan asiakkuuden avausmaksu on 8€ (ovh. 15€). Vastaanotosta asiakkuuden avausmaksu on 15€ (ovh. 29,90€).

Uusi käytäntö mahdollistaa asiakkuuden avauksen, vaikka viikonloppuna. Muista siis aina säilyttää korttisi ja tunnuksesi tallessa.


Asiakkuustuotteita on jatkossa kahdenlaisia.

Määräaikaisia asiakkuustuotteita on kolme: Vuosi-, Kausi- ja KK- kortti.

Vuosikortti 299€

Kausikortti hinta ilmoitetaan aina tuotteen ilmestyessä.
Kevätkausi  149€  (1.1-31.5.2019)

KK-kortti 49,90€ on aina saman hintainen ja ilman avausmaksua.

Määräaikaiset tuotteet ovat kertamaksullisia.

Määräaikaiset asiakkuudet eivät jatku automaattisesti, vaan päättyvät sopimuskauden jälkeen automaattisesti. Halutessaan uuden kauden asiakas voi ostaa hinnaston mukaisen asiakkuuden suoraan verkkokaupastamme tai vastaanotosta.

Asiakkuuden ollessa voimassa asiakas voi ostaa lisää kuntoiluaikaa ilman aloitusmaksua. Aloitusmaksu on edullisempi asiakkaille, jotka aloittavat uuden asiakkuuden kolmen kuukauden sisällä.


E-laskutussopimus 29,90€/kk (toistaiseksi voimassa oleva sopimus).
E-laskutusasiakkuus on edullinen sopimus ja edellyttää aina e-laskutuksen aktivointia pankissa.
E-laskutussopimus on voimassa niin kauan, kun asiakas itse päättää irtisanoa sopimuksen sähköpostitse. E-laskuasiakkaalla on 30 päivän irtisanomisaika. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi palvelumaksu, tulee se maksaa ja asiakkaalla on kuntoiluoikeus maksetun kauden loppuun.
Aloittaessaan kuntoilun uudestaan on aloitusmaksu edullisempi asiakkaille, jotka ovat jo olleet asiakkaitamme.

HUOM! Vanhalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kuntoilevat. E-laskutus on nyt ollut 1.pvä tai 20pvä. ja on aina maksettu kuluvaa kalenteri kuukautta. 
Uudessa E-laskutussopimuksessa laskutus toimii aina tulevan kuukauden liikuntamaksuna. Joten huomioi, että tämä tulee muuttumaan sopimusta uudistettaessa ja aiheuttamaan ehkä aluksi sekaannusta. Muista myös aktivoida e-laskutus, jotta uusi sopimus aktivoituu.
Jos sinulla on jo e-laskutus aktivoitu ei sitä tarvitse tehdä uudelleen.

Toivomme myös ymmärtämystä, koska muutos tuo aluksi paljon sekaanusta ja yritämme palvella jokaista asiakasta mahdollisemman hyvin ja ripeästi.


Palvelumaksun voi maksaa vastaanottoon myös liikuntaetumaksuvälineillä esim. Liikuntasetelit ja vastaavat.
Asiakkaan tulee toimittaa maksu 14 päivää ennen seuraavaa e-laskutusta, jotta maksu voidaan kohdistaa kuluitta tulevaan e-laskutukseen. Myöhässä toimitetut maksut menevät aina seuravan kuukauden e-laskutukseen. Liikuntaetumaksuvälineellä voi veloituksetta maksaa 4 kertaa vuodessa. Ylimeneviltä kerroilta veloitamme toimistomaksun 5€.


Muutoksen jälkeen voit hoitaa asiakkuuttasi suoraan verkkokaupan kautta.
Kirjaudu verkkokaupassa tunnuksilla sisään ja valitse sinulle sopiva tuote.

Tunnuksesi on meille ilmoittamasi sähköpostiosoite.
Laita meille sähköpostia, jos sinulla on tunnuksesi hukassa tai ei muuten toimi. Sähköposti info@movetclub.fi

Lisää tietoa uusista sopimusehdoista vastaanotosta tai www.movetclub.fi

Uudet Sopimusehdot tästä>>

Sinä päätät haluatko uudet sopimusehdot ja hinnan vai haluatko pitää vanhat edut liikuntakautesi loppuun.

Oikein ihanaa joulua ja toivottavasti lahjamme miellyttää sinua.

T. Movetclub kuntokeskuksen henkilökunta.

Saatat myös pitää

MOVET
CLUB

 • Satakunnantie 105, 20320 Turku
 • Timppa: 044-237 5776
 • Vastaanotto: p. 044-2375246 • info@movetclub.fi
 • Avoinna: ma–to 16.00–19.00,
  Asiakaspalvelu muina aikoina arkena erikseen sovitusti.
  Avainkortilla joka päivä 5.00–23.00
  Tutustujat ma-to klo 16-19
  tai muina aikoina arkena erikseen sovitusti.
  Kuntosali Turku, Kuntosali Raisio

LIITY UUTISKIRJE LISTALLE

Pysyt ajantasalla ajankohtaisista eduista ja asioistamme.

Aloita nyt ja saat loppu tammikuun kaupan päälle.

Aloita nyt >>